Advertisements
Актуелно

Доделени признанијата за најдобри менаџерки за 2018 година

Во свечена церемонија организирана од страна на агенцијата „Марили“, вчера вечерта беа доделени признанијата на најдобрите 10 македонски менаџерки за 2018 година.

Признанијата на најуспешните жени во менаџерскиот сектор за 2018 година, во Домот на АРМ во Скопје, ги додели Трипуноска Лидија, менаџерка на споменатата агенција. За најуспешни жени менаџери во 2018 година се прогласени:

Даниела Адемоска, Сопственик и генерален менаџер во Double Tree by Hilton – Скопје
Наташа Ангеловска, генерален менаџер на ТРОДАТ-ТРОМАК – Скопје
Маја Ацески, продукциски и извршен менаџер на „Златекс“ – Скопје
Ивана Ѓоргиевска Матевска, оперативен директор на ХАСЕЛТ – Скопје
Марија Секуловска Митревска, генерален менаџер на „Бага Фоод“ – Битола
Д-р Даниела Карадаков, директор на Бизнис академија Смилевски – БАС – Скопје
Јасна Ажиевска Петрушева, административен извршен директор на Мермерен Комбинат АД Прилеп – Прилеп
Викторија Рафајловска, генерален менаџер на „Викторија Боб ДОО“ – Гостивар
Нина Шерифовска, извршен директор на „Парк Резиденс“ – Скопје
Ирена Минева, полковник – командант на Воено медицински центар Скопје, АРМ

Advertisements

Најпопуларно

To Top