Блиц

Фотка на денот: Улична уметност

Со голема креативност, едноставен минимализам во потезите и добро осмислен концепт, се добива „тродимензионална“ уметничка творба.

loading...
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!


Учество во игри на среќа е дозволено за лица со 18+ години. Играј одговорно!

To Top