Advertisements
Видео

Футуристичко одгледување на канабис за медицински потреби

Seedo е израелска компанија која го промовираше концептот за одгледување на канабис за медицински потреби во специјализирани контејнери кои одржуваат контролирани услови.

Advertisements

Најпопуларно

To Top