Advertisements
Актуелно

На комисиска расправа за загадувањето на воздухот Шилегов си игра игри на мобилен

Влатко Ѓорчев нешто зборува за енормното загадување на воздухот во Македонија, особено во некои македонски градови каде ситуацијата е одамна далеку повеќе од алармантна (оти неговата партија се истепа од решавање на овој горлив и според многу параметри смртоносен проблем), Шилегов си игра игри на мобилен (ќе почека аерозагадување то до 2019, ене кај е, така испаѓа според планот на Министерството за екологија), а народот си се гуши и труе.

Извор на видеото: Пресинг ТВ

Advertisements

Најпопуларно

To Top