Видео

Отиде здравјето по штипските улици

Вака во Штип се фрла ризла по улиците, за да се намали лизгавоста на коловозот и да се обезбеди поголема безбедност во сообраќајот. Дека на човеков му отиде здравјето за неколку години однапред – тоа веројатно никому не му е гајле. Тажно, срамно и разочарувачки. Вака е во повеќе делови од Македонија.

loading...
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!


Учество во игри на среќа е дозволено за лица со 18+ години. Играј одговорно!

To Top