Видео

Почна да слави победа, а до финиш имаше уште еден круг (видео)

Етиопскиот атлетичар Хагос Гебривет почна да ја слави победата на трката на 5.000 метри еден круг порано пред финишот. Кога сфати дека уште не е готова трката, еден атлетичар веќе го престигна.

Погледнете го урнебесното видео и видете како изгледаше финишто на петкилометарската трка.

Advertisements
To Top