Галерии

Реалноста некогаш и денес

Технолошкиот развој со огромна брзина напредуваше во последниве неколку децении. Особено последниве 15-тина години. Тоа е непобитно точно. Но, дали не направи подобри луѓе? Разгледајте ги споредбениве слики и добро размислете колку и вие сте дел од ваква реалност.

loading...
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!


Учество во игри на среќа е дозволено за лица со 18+ години. Играј одговорно!

To Top