Видео

Силниот ветар си игра играчки со авион кај црногорски Тиват

„Го снимив ова кај Радановиќ кај Тиват. Ризичен обид на слетување. Авионот е пренасочен кон Подгорица“, стои во описот на видеото.

Според црногорските медиуми вчера поради силниот ветер четири авиони кои требало да слетаат на аеродромот во Тиват биле пренасочени за Подгорица.

Најпопуларно

To Top