Advertisements
Видео

Сржта на политичкото „владеење“ објаснета во две и пол минути

Чаплин беше и остана гениј токму поради својата едноставност, луцидност, јасност и конкретност. Ова е извадок од филмот A King in New York (1957).

Advertisements

Најпопуларно

To Top