Advertisements
Видео

„Тргни се, бре, види се колкав си“

На средба со спортисти од Русија, рускиот претседател Владимир Путин беше принуден да му каже да се поттргне на еден од неговите телохранители поради неговата корпулентност и телесна големина со која ја покриваше камерата која ја снимаше средбата.

Дури и му прокоментира дека е поголем од самите спортисти.

Advertisements

Најпопуларно

To Top