Advertisements
Видео

Вака се ужива во Дубаи

Прво видео патувачко видео од Нено и Ана, кои го снимија на нивното патување и уживање во Дубаи. Нивното мото кое го имаат ставено и како наслов на нивниот YouTube канал е дека „Патувањето е живеење“.

Advertisements

Најпопуларно

To Top