Advertisements
Мајтап

Виц: Љубовни резерви

Се враќа маж дома и почнува да бара љубовник насекаде низ куќата. За тоа време љубовникот скроз гол се скрил во замрзнувачот, мислејќи дека таму нема да го открие.
– Кажувај каде си го скрила, зошто ќе ве убијам и двајцата!
– Ама не сум го скрила, не знам за што зборуваш…
Пребарал насекаде мажот и конечно стигнал до замрзнувачот. Го отворил капакот и го гледа оној внатре модар од студ и страв. Се врти кон својата жена и и вели:
-ААААА МАМЕТО ТВОЕ НЕНАСИТНО. УШТЕ И РЕЗЕРВИ КРИЕШ А?

Advertisements

Најпопуларно

To Top