Advertisements
Мајтап

Виц: Незадоволена жена

Оди Трпе на лекар и му се жали целиот во очај:

Докторе, помагај, не можам да ја задоволам жена ми! Ми бара по десет пати на ден!

Што?! Што ти бара бре по десет пати на ден?!?!

Пари, докторе…пари!

Advertisements

Најпопуларно

To Top